Επιδιορθώσεις κοσμημάτων

Η εταιρία Bijoux-Jewelry έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα των κοσμημάτων κατανοεί την έντονη συναισθηματική αξία που έχουν τα κοσμήματα για εσάς. Πολλές φορές ένα κόσμημα είναι πραγματικά αναντικατάστατο γιατί δενόμαστε με αυτό κι όταν εκείνο υποστεί κάποιου είδους φθορά ή αλλοίωση που καταστήσει αδύνατη τη χρήση του, νιώθουμε σαν να έχουμε χάσει ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού μας. Κατανοώντας το δέσιμο των πελατών μας με τα κοσμήματά τους, η εταιρία μας χειρίζεται με περισσή αγάπη κάθε κόσμημα που έχει υποστεί κάποιου είδους φθορά ή αλλοίωση ώστε να το αποκαταστήσει στην αρχική του κατάσταση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν τη δυνατότητα να χειριστούν κάθε είδους επισκευή κοσμημάτων. Μερικές από τις πιο συχνές επιδιορθώσεις που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:

1. Αλλοίωση του χρώματος ενός κοσμήματος

Έχετε ένα παλιό κόσμημα που λατρεύετε να το φοράτε αλλά δυστυχώς λόγω της φυσικής φθοράς του χρόνου ή της συχνής χρήσης του έχει αλλοιωθεί το αρχικό του χρώμα; Μην ανησυχείτε! Η Bijoux-Jewelry είναι εδώ για να αποκαταστήσει το κόσμημά σας στην αρχική του κατάσταση. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιώντας μια ειδική βούρτσα θα καθαρίσουν το κόσμημα, θα αφαιρέσουν τα υπολείμματα και θα το γυαλίσουν. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί επιμετάλλωση του κοσμήματος ώστε αυτό να μοιάζει πραγματικά σαν καινούργιο!

2. Προβλήματα με πέτρες κοσμημάτων

Σε περίπτωση που έχετε ένα δαχτυλίδι, ένα κολιέ ή κάποιου άλλου είδους κόσμημα που έχει χαλαρώσει η πέτρα του, οι ειδικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα ώστε να βεβαιωθούν ότι δεν θα ξεκολλήσει η πέτρα από το κόσμημά σας. Αν πάλι έχει σπάσει η πέτρα που κοσμούσε κάποιο αγαπημένο σας κόσμημα ή αν αυτή έχει ξεκολλήσει, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επανατοποθετηθεί μια νέα πέτρα που θα δώσει νέα πνοή στο κόσμημά σας. Αν έχετε χάσει την αρχική πέτρα, η τοποθέτηση μιας καινούργιας πέτρας θα προσδώσει ένα νέο λουκ στο κόσμημά σας.

3. Επαναφορά σχήματος

Έχετε ένα κόσμημα που έχει χάσει το αρχικό του σχήμα αλλά η συναισθηματική αξία του είναι μεγάλη για εσάς και θέλετε να το φορέσετε ξανά; Κανένα πρόβλημα. Η Bijoux-Jewelry έχει τη λύση στο πρόβλημά σας. Οι ειδικοί μας μπορούν να επαναφέρουν εύκολα και γρήγορα το αρχικό σχήμα του κοσμήματός σας κι έτσι, εσείς δεν θα χρειαστεί να το αποχωριστείτε αλλά θα μπορείτε να το φοράτε και να είστε περήφανοι για αυτό.

4. Γδάρσιμο, σημάδια

Πολλές φορές λόγω συχνής χρήσης στα κοσμήματα εμφανίζονται διάφορα σημάδια ή γδαρσίματα που μειώνουν τη γοητεία τους. Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε για το κόσμημα που φοράτε ούτε και να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε. Οι ειδικοί μας είναι εδώ για να προσδώσουν και πάλι στο κόσμημά σας τη μαγευτική του εμφάνιση. Εμπιστευτείτε το κόσμημά σας σε εμάς και θα κάνουμε να εξαφανιστεί κάθε ατέλειά του προσδίδοντας σε αυτό νέα λάμψη κι αποκαθιστώντας την πρότερη γοητεία του!

5. Αλλαγή μεγέθους

Μήπως το παλιό δαχτυλίδι σας δεν εφαρμόζει πια καλά στο δάχτυλό σας ή μια αλυσίδα σας χρειάζεται προσαρμογή του μεγέθους της; Μην ανησυχείτε! Εμείς στη Bijoux-Jewelry έχουμε τη λύση. Οι ειδικοί μας μπορούν να δώσουν στο κόσμημά σας το μέγεθος που εσείς επιθυμείτε.

6. Σπασμένα κοσμήματα

Μόλις έσπασε η αγαπημένη σας αλυσίδα ή το δαχτυλίδι που λατρεύετε; Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Οι έμπειροι ειδικοί της Bijoux-Jewelry μπορούν να επιδιορθώσουν τη ζημιά που προκλήθηκε και να σώσουν το κόσμημά σας!

Για την εταιρία Bijoux-Jewelry οι πελάτες της είναι η πρώτη προτεραιότητα κι έτσι κάθε επιμετάλλωση που πραγματοποιούμε δεν περιέχει νικέλιο. Το νικέλιο είναι ο βασικότερος αλλεργιογόνος παράγοντας στα κοσμήματα. Η Bijoux-Jewelry νοιάζεται για τους πελάτες της και χρησιμοποιώντας επιμεταλλώσεις χωρίς νικέλιο μειώνει τις πιθανότητες το κόσμημά σας να σας προκαλέσει κάποια αλλεργία ή δερματικό ερεθισμό.


Δεν υπάρχει λόγος να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας κόσμημα! Ελάτε στη Bijoux-Jewelry γιατί εμείς έχουμε τη λύση στο πρόβλημά σας!

Κανένα κόσμημα δεν φτιάχτηκε για να μένει κρυμμένο στο συρτάρι σας. Επισκευάστε τώρα το δικό σας κόσμημα, δώστε του νέα ζωή και γοητεύστε τους γύρω σας φορώντας το ξανά!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα!