Καθαρισμός κοσμημάτων

Μήπως το αγαπημένο σας κόσμημα έχει αρχίσει να μαυρίζει ή να θαμπώνει και χάνει σταδιακά την παλιά του αίγλη; Δεν χρειάζεται να σταματήσετε να το φοράτε! Οι ειδικοί της Bijoux-Jewelry μπορούν να αποκαταστήσουν το κόσμημά σας και να του προσδώσουν ξανά το αρχικό του χρώμα και την αρχική του λάμψη.


Η εταιρία μας χρησιμοποιεί ειδικά καθαριστικά υγρά για να προσδώσει ξανά στο κόσμημά σας την παλιά του ομορφιά, ενώ στη συνέχεια οι ειδικοί μας το επεξεργάζονται με μια ειδική βούρτσα ή με μηχάνημα υπερήχων κι αφαιρούν τα υπολείμματα. Αν χρειαστεί, θα γίνει επιμετάλλωση στο κόσμημα. Η επιμετάλλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί ώστε να έχει την ίδια απόχρωση με το αρχικό κόσμημα ή εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε στο κόσμημά σας μια νέα εμφάνιση διαλέγοντας ένα διαφορετικό χρώμα ή υλικό για το μέταλλο επίστρωσης. Το κόσμημά σας θα γυαλίζει πάλι σαν καινούργιο!


Για την εταιρία Bijoux-Jewelry οι πελάτες της είναι η πρώτη προτεραιότητα κι έτσι κάθε επιμετάλλωση που πραγματοποιούμε δεν περιέχει νικέλιο. Το νικέλιο είναι ο βασικότερος αλλεργιογόνος παράγοντας στα κοσμήματα. Η Bijoux-Jewelry νοιάζεται για τους πελάτες της και χρησιμοποιώντας επιμεταλλώσεις χωρίς νικέλιο μειώνει τις πιθανότητες το κόσμημα να σας προκαλέσει κάποια αλλεργία ή δερματικό ερεθισμό.

Τα κοσμήματα δεν είναι απλώς αντικείμενα! Έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία κι αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ζωής μας! Επισκευάστε κι εσείς τώρα το δικό σας κόσμημα και ξαναβάλτε το στη ζωή σας!
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα!