Όροι και προϋποθέσεις

Η χρήση της ιστοσελίδας www.bijoux-jewelry.com ή η επίσκεψη σε αυτή σημαίνει ταυτόχρονη αποδοχή των παρακάτω όρων. Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρακάτω όρους χρήσης όποτε το κρίνει απαραίτητο. Είναι ευθύνη του χρήστη της ιστοσελίδας να ανατρέχει σε αυτή τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να ενημερώνεται για τυχόν αλλαγές αυτών των όρων.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα κι απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση ή τροποποίησή του χωρίς τη γραπτή άδεια της Bijoux-Jewelry.

Ο χρήστης της ιστοσελίδας δηλώνει ότι η ηλικία του είναι τουλάχιστον η ελάχιστη επιτρεπτή σύμφωνα με τη νομοθεσία ώστε να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Τιμές

Η εταιρία Bijoux-Jewelry διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις τιμές των προϊόντων που διαθέτει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα όποτε το κρίνει απαραίτητο. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε μια αγορά και η τιμή του προϊόντος έχει τροποποιηθεί η Bijoux-Jewelry θα σας ενημερώσει για την αλλαγή της τιμής πριν προχωρήσει σε αποστολή της παραγγελίας σας. Οι τιμές των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και είναι σε προσφορά ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

Ακύρωση παραγγελίας

Η Bijoux-Jewelry σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 24 ωρών από την καταχώρησή της αρκεί να μην έχει προλάβει να γίνει αποστολή της σε εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη σταλεί σε εσάς δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.

Προϊόντα

Η Bijoux-Jewelry κάνει σημαντικές προσπάθειες ώστε η περιγραφή των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι όσο πιο ακριβής γίνεται. Παρ’ όλα αυτά δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν η φωτογραφία των προϊόντων δεν είναι αρκετά ευκρινής ώστε ο πελάτης να μπορεί να διακρίνει το χρώμα ή κάποια άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων με σαφήνεια. Επίσης, η εταιρία μας δεν ευθύνεται για τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις στην περιγραφή των προϊόντων. Η Bijoux-Jewelry μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στις περιγραφές των προϊόντων της όποτε το κρίνει απαραίτητο χωρίς καμία ειδοποίηση.

Διαγραφή χρηστών

Η εταιρία Bijoux-Jewelry έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών της σε κάποιον πελάτη αν το επιθυμεί ή να διαγράψει το λογαριασμό του αν θεωρήσει ότι αυτός με κάποιο τρόπο παραβιάζει τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο το κρίνει απαραίτητο.

Προσωπικά στοιχεία

Ο χρήστης της ιστοσελίδας δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρεί στην ιστοσελίδα μας είναι ακριβή, έγκυρα κι ενημερωμένα. Η εταιρία μας θα επεξεργαστεί αυτά τα δεδομένα για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας που καταχωρήσατε. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απόρρητα και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους παρά μόνο στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας (π.χ. στην εταιρία ταχυμεταφορών ώστε να σας αποσταλεί η παραγγελία) ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση κάποιας άλλης δημόσιας αρχής.

Λινκ

Η Bijoux-Jewelry δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβη που υποστείτε από τη χρήση συνδέσμων που περιέχονται στην ιστοσελίδα της ή από την περιήγηση σε αυτούς. Την αποκλειστική ευθύνη για τους συνδέσμους τρίτων που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας φέρει ο ιδιοκτήτης της εκάστοτε ιστοσελίδας. Η χρησιμοποίηση των λινκ που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας γίνεται με δική σας ευθύνη.

Σχόλια χρηστών

Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας που επιθυμούν να γράψουν κάποιο σχόλιο αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για το περιεχόμενο του σχολίου τους. Απαγορεύονται σχόλια που περιλαμβάνουν προσβλητικό, ρατσιστικό ή υβριστικό περιεχόμενο. Η Bijoux-Jewelry διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια που θεωρεί ακατάλληλα, να διαγράψει το λογαριασμό του αντίστοιχου χρήστη ή ακόμη και να αρνηθεί τις υπηρεσίες της σε εκείνον αν κρίνει ότι τα σχόλιά του είναι απρεπή ή ακατάλληλα. Τα σχόλιά σας δεν θα πρέπει να περιέχουν δυσφημιστικό περιεχόμενο ή κακόβουλο λογισμικό ή να αποτελούν προωθητική ενέργεια. Απαγορεύεται η ανάρτηση συνδέσμων στα σχόλια.

Απαγορεύσεις

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας μας για οποιοδήποτε παράνομο σκοπό ή για παραβίαση του νόμου. Οι χρήστες δεν επιτρέπεται να παραβιάζουν τα δικαιώματα της πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας για προώθηση προσβλητικού, ρατσιστικού, άσεμνου ή ακατάλληλου περιεχομένου. Επίσης, απαγορεύεται η μετάδοση οποιουδήποτε είδους κακόβουλου λογισμικού μέσα από την ιστοσελίδα μας ή η παράκαμψη των χαρακτηριστικών ασφαλείας της ιστοσελίδας μας.

Παραγγελίες

Η Bijoux-Jewelry κάνει μεγάλες προσπάθειες να αποστέλλει τις παραγγελίες που καταχωρούνται στο κατάστημα εντός των καθορισμένων χρονικών ορίων αλλά δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας ή για τυχόν αδυναμία διεκπεραίωσης της λόγω έλλειψης διαθεσιμότητας ή αποθεμάτων, φυσικής καταστροφής, καιρικών συνθηκών, τρομοκρατικών ενεργειών, πολέμου ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση παραλαβής της παραγγελίας σας που οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Επιστροφές προϊόντων

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει κάποιο προϊόν που αγόρασε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 15 ημερών. Ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει με το κατάστημά μας και να ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε εντός 3 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του. Στη συνέχεια, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στο κατάστημά μας εντός 15 ημερών. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην εταιρία βαρύνουν τον πελάτη.

Βασικός όρος για να γίνει δεκτή η επιστροφή ενός προϊόντος είναι η συσκευασία του προϊόντος να μην έχει αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί με κανένα τρόπο και το προϊόν να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Για να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής ενός προϊόντος, θα χρειαστεί επίσης η απόδειξη αγοράς του προϊόντος από το κατάστημά μας.

Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή προϊόντων αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους, αν έχουν χρησιμοποιηθεί, αν έχουν υποστεί φθορά ή αν έχει αποκολληθεί η ετικέτα τους. Αν το προϊόν που επιθυμεί να επιστρέψει ο πελάτης συνοδευόταν από κάποιο δώρο, θα πρέπει μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το εν λόγω δώρο. Διαφορετικά, θα αφαιρεθεί η τιμή του δώρου από το επιστρεφόμενο ποσό. Η επιστροφή των χρημάτων σε λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης πραγματοποιείται εντός 30 ημερών από την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος υπό την προϋπόθεση ότι δεν παραβιάστηκαν οι παραπάνω όροι.

Αν κάποιος πελάτης κάνει κατάχρηση του δικαιώματός του να επιστρέφει προϊόντα, η Bijoux-Jewelry έχει δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή κάποιου προϊόντος ή ακόμη και να αρνηθεί την παροχή των υπηρεσιών της πλέον στον συγκεκριμένο πελάτη.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος κατά την παραλαβή της παραγγελίας του κι ενώπιον του εκπροσώπου της εταιρίας ταχυμεταφορών να ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος. Αν για κάποιο λόγο το προϊόν παρουσιάζει κάποιο ελάττωμα ή έχει υποστεί κάποια φθορά, ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει αμέσως μαζί μας για τη διευθέτηση του ζητήματος. Η Bijoux-Jewelry δεν αναγνωρίζει παραλαβή ελαττωματικού προϊόντος αν ο πελάτης καθυστερήσει άνω των 24 ωρών να επικοινωνήσει με το κατάστημα ώστε να ενημερώσει σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται με ανακατεύθυνση στην πλατφόρμα της Viva Wallet, η οποία εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής. Για πληρωμές μέσω PayPal την ασφάλεια της συναλλαγής εγγυάται η PayPal.


Για οποιαδήποτε νομική επίλυση διαφωνίας υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια της Ελλάδος κι εφαρμοστέο δίκαιο είναι το ελληνικό δίκαιο.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα!