Πληροφορίες παράδοσης

Αποστολή προϊόντων με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μετά την καταχώρηση της παραγγελίας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική παραδίδει την παραγγελία σε εσάς στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει. 

Έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος

Για αποστολή παραγγελιών εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 2,20€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Αν η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη των 39€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να παραλάβει την παραγγελία ή δεν μεριμνήσει για την έγκαιρη παραλαβή της ή την ακυρώσει μετά την αποστολή της σε εκείνον, ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα αποστολής της μη παραληφθείσας ή ακυρωμένης παραγγελίας.

Έξοδα αποστολής για εξωτερικό

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες με προορισμό το εξωτερικό εξαρτώνται από τη χώρα όπου θα σταλεί το δέμα. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω μέιλ ώστε να ενημερωθεί για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας του.

Χρόνος αποστολής και παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημά μας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για τις παραγγελίες που εξοφλούνται με κατάθεση σε τράπεζα, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και PayPal θα πρέπει πριν την αποστολή των προϊόντων να γίνει επιβεβαίωση της πληρωμής.

Διαδικασία παράδοσης της παραγγελίας

Η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει την παραγγελία σε εσάς στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αν απουσιάζετε κατά την ώρα παράδοσης της παραγγελίας, η εταιρία ταχυμεταφορών θα αφήσει ειδοποιητήριο σημείωμα ώστε να επικοινωνήσετε μαζί της και να οριστεί μια νέα ημερομηνία και ώρα για την παράδοση του δέματος.

Έλεγχος συσκευασίας και προϊόντων

Όλα τα προϊόντα ελέγχονται ενδελεχώς πριν από κάθε αποστολή και τοποθετούνται σε ειδική συσκευασία. Κατά την παραλαβή του δέματος πρέπει να εξετάσετε παρουσία του εκπροσώπου της εταιρίας ταχυμεταφορών ότι το δέμα δεν έχει αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί με κάποιο τρόπο.

Αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να εξετάσετε τα προϊόντα ενώπιον του εκπροσώπου της εταιρίας ταχυμεταφορών, ώστε να βεβαιωθείτε ότι παραμένουν άθικτα και σε καλή κατάσταση. Αν εντοπίσετε κάποιου είδους πρόβλημα, θα πρέπει να ειδοποιήσετε άμεσα την εταιρία μας και να αναφέρετε το περιστατικό. Αν δεν πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των προϊόντων όπως αυτός περιγράφεται παραπάνω, η Bijoux-Jewelry δεν ευθύνεται για τυχόν φθορά των προϊόντων που προκλήθηκε κατά τη μεταφορά τους.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Σε όσους πελάτες επιθυμούν να μη χρεωθούν έξοδα αποστολής, η εταιρία μας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό 21ης Αυγούστου Νο 2 στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα προϊόντα!